Sessions

El taller consta de 9 sessions de treball amb la intervenció-aportació de convidats en relació al desenvolupament i discussió d’un tema, què es vincula a la dinàmica del projecte BioBui(L)t-Txema.

Els convidats al taller corresponen a aquells camps d’interès dels què participa el projecte i que s’amplia i enriqueix amb la connexió amb ciutats i realitats actuals en l’àmbit Mediterrani, enllaçant anàlisis i possant en relació respostes a problemes i situacions similars d’aquest espai sociocultural què volem re-definir.

Així, cada sessió apunta una temàtica determinada a tractar què anirà definint i sumant les aportacions i les decisions del mateix procés d’aprenentatge i recerca.

>Sessió 1. Dimarts 5 de novembre de 10 a 14h

  • BaM Bioarquitectura Mediterrània. Valentina Maini, arquitecta i presidenta de l’associació BaM exposarà la dinàmica del projecte BioBui(L)t-Txema, des de la presentació de la proposta a Pla de Buits fins al moment actual. http://bamconf.org
  • Ulus Atayurt (Istanbul). Periodista i agitador cultural. La lluita per l’espai públic com a resposta social en les darreres revoltes ciutadanes a Istanbul.

>Sessió 2. Dimarts 12 de novembre de 10 a 14h

>Sessió 3. Dimarts 19 de novembre de 10 a 14h

  • X-pressed. (Atenes). Sofia Tipaldou i Konstantia Nikopoulo, periodistes i corresponsals de http://www.x-pressed.org/  una xarxa d’informació creada per facilitar l’intercanvi crític front la “crisi” i facilitar la comunicació entre els pobles, principalment els del sud d’Europa i la regió mediterrània.

>Sessió 4. Dimarts 26 de novembre de 10 a 14h

  • Nau Estruch (Sabadell). Oscar Abril Ascaso, curador a la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch de Sabadell. http://www.lestruch.cat/

>Sessió 5. Dijous 28 de novembre de 15 a 19h

  • Taller de propostes i disseny

>Sessió 6. Dimarts 3 de desembre de 10 a 14h

>Sessió 7. Dijous 12 de desembre de 16 a 20h

  • Taller de propostes i disseny

>Sessió 8. Dijous 19 de desembre de 16 a 20h

  • Entitats i col·lectius del Raval

>Sessió 9. Dissabte 28 de desembre de 11 a 15h

  • Toni Serra  Abu-Ali (Duar Msuar [Marroc]-Barcelona). Videocreador, investigador i fundador dels arxius OVNI (Observatori de Vídeo No Identificat). http://www.al-barzaj.org
  • Presentació i discussió de les propostes

*poden haver-hi canvis de darrera hora en els convidats, la info s’anirà actualitzant en aquesta web.

Anuncios